Deco-ul a fost cu mult peste asteptarile mele si am stat sa ma uit la fiecare string art si fiecare panza in parte si toate mi-au placut. O treaba excelenta.
Super suneeeeeet mai ales diminetile au fost foarte foarte tari! Neamtul de joi dimineata, Solar si Megalopsy au rupt scena. Am prins si niste Atma pe dimineata, foarte foarte dragut.
Chiar daca din cauza incidentului multi au plecat nu cred ca festivalul a fost un rateu, chiar deloc. Pana la urma decizia a fost a lui, daca ii pasa cuiva sau nu este problema lor si daca s-a intamplat la acest party .. ei bine, asta e. Lucrurile se intampla fara voia noastra. Au murit atatia oameni la festivale nu neaparat mari precum Ozora sau Boom ci si mai mici. Nu e nimic nou. Vorbeam cu un neamt care mi-a spus ca e absolut normal, ca la el mor cam 5 - 6 persoane / party. Deci?
Nu va mai certati care cui ii pasa fiindca pana la urma nu conteaza, nu avem de unde sa stim ce a fost in sufletul omului si ce este in sufletul celor care ii duc dorul.
Sper ca totul sa fie bine si sa nu va descurajati, continuati sa faceti party-uri si sa ridicam impreuna scena psy in ro.