ReBirth FIRE 29 apr-2 mai 2010

Despre partyuri si festivaluri

Moderator: aleku

Re: ReBirth FIRE 29 apr-2 mai 2010

Postby Tedem » Wed May 05, 2010 10:36 pm

Felicitari pentru festival m-am simtit excelent. Padurea a fost minunata desi aveam mai multi impresia ca seara era putin malefica :lol: doar putin. Raul, padurea, patul de frunze, crengile, aerul si vantul si tot tot tot ne-au ajutat sa ne linistim si sa ne bucuram de un loc minunat.

Deco-ul a fost cu mult peste asteptarile mele si am stat sa ma uit la fiecare string art si fiecare panza in parte si toate mi-au placut. O treaba excelenta.
Super suneeeeeet mai ales diminetile au fost foarte foarte tari! Neamtul de joi dimineata, Solar si Megalopsy au rupt scena. Am prins si niste Atma pe dimineata, foarte foarte dragut.

Chiar daca din cauza incidentului multi au plecat nu cred ca festivalul a fost un rateu, chiar deloc. Pana la urma decizia a fost a lui, daca ii pasa cuiva sau nu este problema lor si daca s-a intamplat la acest party .. ei bine, asta e. Lucrurile se intampla fara voia noastra. Au murit atatia oameni la festivale nu neaparat mari precum Ozora sau Boom ci si mai mici. Nu e nimic nou. Vorbeam cu un neamt care mi-a spus ca e absolut normal, ca la el mor cam 5 - 6 persoane / party. Deci?

Nu va mai certati care cui ii pasa fiindca pana la urma nu conteaza, nu avem de unde sa stim ce a fost in sufletul omului si ce este in sufletul celor care ii duc dorul.
Sper ca totul sa fie bine si sa nu va descurajati, continuati sa faceti party-uri si sa ridicam impreuna scena psy in ro. :)
Tedem

Postby Latam » Wed May 05, 2010 11:22 pm

xstatic wrote:
:lol: Nu omule, am fost la transylvania calling 2004, la fullmoon 2006, la travestite muse de la portita... N-ai grija ca nu sunt novice :D. In plus am fost si pe la alte partyuri de psy de pe-afara unde nu v-ati aventurat nici unul.

Nu stiu daca v-a pasat sau nu la fata locului de tipul decedat, nici daca erati drogati sau nu, dar stiu sigur ca la cateva zile de la event nimeni nu scrisese nimic pe thread de parca nici nu se-ntamplase. Si EXACT ASTA v-am reprosat.

Si pe viitor incearca sa nu ma mai ataci pe partea de "experienta", ca stii foarte bine ca la capitolul asta te bag sub masa

ar fi culmea acum sa incep sa insir si eu evenimentele la care am participat sa vedem cine pe cine baga sub masa la experienta. daca asta ai inteles tu din ce-am scris eu, n-ai decat sa ramai cu atitudinea de "drogatilor ati omorat copilul", eu nu mai continui discutia asta cu tine
Latam
Site Admin

Postby Latam » Thu May 06, 2010 12:57 am

Latam
Site Admin

Postby aleku » Thu May 06, 2010 9:16 am

The_Enlightened_One wrote:asta e un fel de doooooh.
samanii bat in tobe de mii de ani. daca inregistrezi, iti iese un aproximativ 150 bpm. ah, si ce le-a scapat la oameni: nu este vorba de muzica, ritmuri nebune, satanice, psihedelice, ritual dubios etc. e vorba de ce ti se creeaza in cap de la cei ~ 150 bpm :lol: este zå maiti frecventå, buna chiar si pt lapte :mrgreen:

de unde stii asta?
personal cred ca ritmurile difera de la trib la trib, deci si viteza lor banuiesc.
Antiscarp Records / Spacesheep Romania
aleku
Site Admin

Postby dreamcatcher » Thu May 06, 2010 2:39 pm

Felicitari tuturor care au participat la acest festival de neuitat, pentru mine a fost unul dintre cele mai frumoase la care am luat parte. Cuvintele sunt prea putine pentru a va multumi indeajuns. Locul de o frumusete paradisiaca, muzica, decorurile, lumea prezenta, organizarea profesionista, totul a fost la mare inaltime. Am prins Aphid Moon, Ancient Core, E-Mantra si Atma dimineata, a fost genial. Armonia si dragostea pluteau in aer.

Pacat de incidentul complet neprevazut de la sfarsit, nu l-am cunoscut pe baiat, din cate am citit era un om sufletist si bun, pacat... tot ce pot sa spun: Condoleante familiei si prietenilor lui, Dumnezeu sa-l ierte.

Tragicul eveniment ne indeamna sa fim si mai uniti si mai iubitori unii cu ceilalti, sa avem grija de noi acolo si nu in ultimul rand sa mergem inainte, indiferent de ce ar inseamna asta.
De presa fac abstractie la fel cum fac si de televizor, nu va faceti nervi... e doar timp pierdut de pomana.

Va multumesc pentru aceasta experienta si sa ne vedem sanatosi la urmatorul, va iubesc! :P
dreamcatcher

Postby cocoshigh » Fri May 07, 2010 8:26 pm

deci stie cumva cineva cum il cheama pe americanul care a pus sambata dimineatza la scena de sus?
cocoshigh

Postby fairydelysid » Fri May 07, 2010 8:28 pm

zuvuya
fairydelysid

Postby cocoshigh » Fri May 07, 2010 8:32 pm

ms :)
cocoshigh

Postby aleku » Sat May 08, 2010 7:58 am

si totusi nu zice nimeni nimic despre dans...
nu prea s-a dansat editia asta, din ce am vazut eu. mai mult s-a dansat la celelalte editii. nu stiu de ce ziua nu prea misca nimeni
rusinosi mai suntem, abia ultima noapte s-a miscat ceva.
subtireanuuu, ma gandesc dak merita efortul nostru de a aduce nume mari din afara...
Antiscarp Records / Spacesheep Romania
aleku
Site Admin

Postby Latam » Sat May 08, 2010 11:51 am

eu am stat de vineri seara de la 21:00 cand a inceput muzica la main pana a 2a zi pe la 14:00 cam incontinuu la main si in principiu s-a dansat, desi nu pot sa zic ca a fost foarte multa lume pe acolo. cei mai putini ramasesera dimineata pe la 5, dar in rest E-Mantra si Atma au avut cateva zeci de persoane public dimineta. s-a dat totul peste cap din cauza problemelor cu sunetul, spargerea in 2 scene a mai contribuit si ea, n-a fost continuitate si lumea s-a imprastiat, dar e ok, important e sa se traga niste invataminte din tot ce s-a intamplat
Latam
Site Admin

PreviousNext

Return to EVENIMENTE